Site pictogram Colombiaans.nl

Colombia door USTOA verkozen tot reisbestemming van 2020

Colombia door USTOA verkozen tot reisbestemming van 2020
globalsoccershop

Volgens de United States Tour Operators Association, ook wel de USTOA, is Colombia dé reisbestemming van 2020. Daarmee bevestigen zij wat wij met z’n allen natuurlijk al lang weten. Colombia is en blijft hot.

Colombia heeft het afgelopen jaar veelvuldig ingezet om haar diensten en kwaliteit in het toerisme te verbeteren en lijkt zichzelf nu uit te betalen. Hierdoor heeft het volgens de USTOA het vertrouwen van reizigers gewonnen.

Wie is de USTOA

De USTOA is de Vereniging van Touroperators uit de Verenigde Staten en is opgericht in 1972 en is gevestigd in New York. Deze non-profitorganisatie maakt jaarlijks een lijst met meest aantrekkelijke bestemmingen om te bezoeken. Hier kwam Colombia uit de bus als dé reisbestemming van 2020. Het land dat je moet bezoeken dit jaar. Eerder kreeg het land deze stempel van WTA (Beste reisbestemming 2015 en Medellín, beste city trip), ook niet bepaald een kleine speler in de reisbranche.

Colombia’s concurrenten

Colombia had veel concurrentie want als tweede en derde eindigde Egypte en Kroatië. Deze bestemmingen werden gekozen om hun culturele en historische elementen.

Het werk van ProColombia betaalt zich uit

ProColombia is het bedrijf dat achter de Colombia-promotie zit en zet zich al jaren in voor een beter imago voor het land. De president van ProColombia, Flavia Santoro, zegt erg trots te zijn.

Deze mooie waardering van een toonaangevend vertegenwoordiger uit de V.S. zegt veel. Colombia is dé reisbestemming van 2020! Het is prachtig dat zij Colombia erkennen als hét te bezoeken land en hun vertrouwen uitspreken in ons land. Niet te vergeten het grote potentieel dat zij ons toedichten, niet alleen voor Amerikanen maar voor reizigers van over de hele wereld”, aldus Flavia Santoro.

Colombia behaagt de wereld

Volgens USTOA behaagt Colombia de wereld door reizigers een totaalervaring te bieden met steden van groot potentieel zoals Cartagena, Bogotá, Medellín, Cali en Barranquilla. Colombia biedt voor elke reiziger wel iets dat het meer dan waard is om te bezoeken.

Reis naar Colombia boeken?

Wil je een reis boeken naar Colombia maar weet je niet waar te beginnen? Jan-Willem van Go2Colombia.nl vertelt je er alles over. Bel hem gerust eens op 020 626 5869 of 06 2610 6160.

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten