Site pictogram Colombiaans.nl

Bucket Boys in Colombia

Bucket Boys in Colombia
globalsoccershop

De Bucket Boys bestaan uit Thijs en Joep. Het tweetal haalden eerder het nieuws door de aankondiging van hun nieuwe zender SBS7. Dit was bedoeld als grap maar deed veel stof op waaien. Thijs en Joep zijn van origine YouTubers en timmeren nu via video’s bij het AD aan de weg in het medialandschap.

Verre vrienden

De serie ‘Verre vrienden’ is een product van Thijs en Joep voor het AD. Voor de series gaan de Bucket Boys naar Colombia. “Leuk hoor, filmpjes op 3 Op Reis, maar het blijft oppervlakkig. Zo verloopt een reis toch niet als twee jonge gasten als wij samen op pad gaan? Bij ons gaat de kijker echt mee op reis”.

“Integratie met lokale bevolking”

“Je kunt de toeristische dingen wel weer gaan doen, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het land maken. We trekken daarom zoveel mogelijk op met de lokale bevolking. We overnachten zelfs bij hun thuis en maken zo vrienden voor het leven.”

Thijs en Joep noemen hun werkwijze ‘objectief én positief’. “Wij sluiten onze ogen niet voor de misstanden in het land, maar gaan zonder vooroordelen op reis. We proberen de mooie kanten van het land te laten zien”. De twee spraken tijdens deze serie met de broer van Pablo Escobar en deden een onderzoek of in Colombia inderdaad de mooiste vrouwen ter wereld wonen.

Video’s

Colombia: het gevaarlijkste land ter wereld? | VERRE VRIENDEN #1| Bucket Boys

Interview met broer Pablo Escobar (Roberto Escobar) | Verre Vrienden #2 | Bucket Boys

COLOMBIA: DE MOOISTE VROUWEN TER WERELD | Verre Vrienden #3 | Bucket Boys

foto Prank my Room
video: Verre Vrienden – Bucket Boys – via YouTube

Mobiele versie afsluiten