Site pictogram Colombiaans.nl

Bolívar Magazine deze week naar de drukker en volgende week op de bus!

globalsoccershop

Het is zover. Het design voor het magazine door ColoMedia is afgerond. Deze week zal het bestand naar de drukker gaan om dan echt gedrukt te gaan worden. Het eerste Colombia-magazine van Nederland is dan een feit.

Inhoudsopgave

Eerder lieten we al een gedeelte van de inhoudsopgave zien. Nu doen we dit expres niet, nu de definitieve inhoudsopgave bekend is, omdat we een verrassingselement voor de jaarabonnees erin willen houden. Daarnaast vertellen we ook niet hoe het magazine eruit gaat komen te zien. Het enigste wat we er wel over kwijt willen is dat, daar we eerst 40 pagina’s dachten te kunnen vullen, dit er maar liefst bijna 70 zijn geworden!

Pilot

2017 zal een pilot zijn als het gaat om het Bolívar Magazine. Op dit moment ontvangen onze jaarabonnees 4 magazines in het jaar. Elk kwartaal één. We hopen het ledenaantal op te krikken, want hebben dit absoluut nodig om het rendabel te houden. Vandaar dat we in sommige tijden minder aandacht zullen besteden aan Colombiaans.nl. Dit om de kwaliteit van het magazine te garanderen. Het kan zijn dat er met Bolívar Magazine voor de eerste keer in Nederland, en wellicht dan ook voor de laatste keer een Colombia-magazine verschijnt. De toekomst is niet zeker, dat realiseren we ons heus. Desalniettemin vinden wij dat wij als Colombianen en Colombia-liefhebbers recht hebben op onze eigen ‘subcultuur’ in Nederland en dat wij hierover mogen schrijven.

Wij als redactie staan achter het idee en doen er alles aan om jouw als lezer van het magazine een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zowel voor leden voor het ‘papieren’ magazine als leden voor een ‘digitaal’ abonnement, dat ook een mogelijkheid is. In die zin steken we onze nek uit, maar denken dat het magazine een welkome toevoeging is in het Colombiaanse landschap in Nederland.

Verkooppraatje

Nou vooruit, nog 1 keertje dan. Het eerste Colombia-magazine in Nederland heet Bolívar Magazine. Aan het eerste exemplaar hebben 14 mensen meegewerkt. Het Bolívar Magazine staat boordevol met nieuws uit Colombia, over onder andere dans, historie, adoptieverhalen, algemene verhalen, muziek, politiek, film, serie, sport, taal, gewoontes, economie, reistips en recepten. Het eerste jaar zal er een kleine oplage zijn. Een echt verkooppraatje is dit dus niet echt, want op = echt op. Zorg dat je het eerste jaar niet mist en schrijf je hieronder in! Het eerste magazine wil je echt niet missen en ziet er fantastisch uit. Wil je een digitaal abonnement, dan kan dat ook!

Kosten

De kosten voor het Bolívar Magazine zijn het eerste jaar inclusief verzending 45,99
De kosten voor een digitaal abonnement zijn het eerste jaar 29,99

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten