Site pictogram Colombiaans.nl

Het Bolívar Magazine stopt

globalsoccershop

Het Bolívar Magazine stopt. Het kwartaalmagazine op het gebied van Colombia zal niet verder gaan in 2018.

We zeggen het met pijn in onze hart, maar moeten helaas keuzes maken. We weten dat een grote groep fanatieke lezers hier erg van baalt. Zelf vinden wij het ook jammer, maar niet getreurd! We stoppen niet helemaal.

Het laatste nummer, Bolívar 04, zal uitkomen in december en zit bijna in de afrondende fase. Mocht je het vakantienummer met traveltips en prachtige foto’s nog willen bestellen (Bolívar 03) dan kan dat nog.

Colombiaans.nl

Colombiaans.nl is de nieuwsbron waar het allemaal mee begon. Deze zal uitgebreid worden met nóg meer nieuws en actualiteiten. Colombiaans.nl zal worden uitgebouwd tot een powerhouse op het gebied van nieuws, actualiteiten en exclusieve verhalen uit Colombia. Er komt een betaalde variant die het Bolívar Magazine gaat vervangen. Nu zal jij als lezer niet kwartaalijks verhalen uit Colombia kunnen lezen, maar veel vaker! Colombiaans.nl Premium gaat het heten. We houden je op de hoogte. Trouwens… gesproken over Colombiaans.nl…

Colombiaans.nl 5 jaar!

Jazeker! Onze community bestaat in 2018 maar liefst 5 jaar! Om dit te vieren willen we een groot feest organiseren, samen met het uitzenden van een WK-wedstrijd van Colombia. Want wat is er nu mooier dan een mooi feest samen vieren met een lekker potje voetbal van Los Cafeteros? Meer nieuws volgt spoedig!

We houden je op de hoogte!

Het laatste Bolívar Magazine bestellen?

Schrijf je nu vast in, want de laatste heeft een zeer beperkte oplage. Mocht je de vakantie-editie ook nog niet hebben bieden wij je deze, samen met de laatste nu aan voor 22,- inclusief verzendkosten. Leuk als Sinterklaas- of Kerstcadeau.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten