Site pictogram Colombiaans.nl

Bolívar Magazine heeft dringend nieuwe leden nodig

globalsoccershop

Het eerste Colombia-magazine van Nederland, Bolívar, heeft dringend nieuwe leden nodig. Anders kan de vierde kwartaaleditie die gepland staat in december, zomaar eens de laatste zijn.

Het was een mooi idee dat bijna een jaar geleden ontstond. Een eerste Colombia-magazine in Nederland zou een fantastische uitdaging worden. Natuurlijk waren er al tijdschriften voor liefhebbers van Spanje, Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten, maar Zuid-Amerika werd altijd maar vergeten. Geen Zuid-Amerikaans land had/heeft een eigen tijdschrift. En daar was ineens Bolívar Magazine, alles over Colombia. Deze gaat niet alleen over reizen, maar over Colombia als geheel en over Colombiaanse invloeden in Nederland.

Toegevoegde waarde

Natuurlijk wisten wij van Colombiaans.nl heus wel dat het in de bladen-business niet meer zo ‘booming’ is, als in de jaren ’90 tot 2008. Bladenverkoop daalden tot dieptepunten en met name veel bladen van mediagigant Sanoma kregen flinke klappen te verwerken. Toch dachten we met het aanbieden van het Bolívar Magazine van toegevoegde waarde te zijn met interessante artikelen die zeer de moeite waard zijn om te lezen, die je zeker niet online zult vinden. We krijgen meer bekendheid en daardoor steeds meer een ‘voet tussen de deur’ als het gaat om boeiende verhalen en interviews. Zo waren we onder andere op bezoek bij PSV’er Arias, Jody Bernal en hadden een interview te pakken met Ajacied Sánchez, maar deze raakte helaas verzeild in transferperikelen.

Word jij lid?

We hoopten zoveel mogelijk lezers te bereiken met het netwerk dat wij in de afgelopen 4 jaar hebben opgebouwd. Zonder investeerders zijn we dit project aangegaan, doen alles zelf, van het ontwerp van de bladen, tot het controleren van drukproeven, naar het brengen van de magazines naar het PostNL-service punt. Kortom: We hebben dringend meer leden nodig. Binnen een aantal weken moet er bepaald worden of het Bolívar Magazine kan doorgaan. We hebben dringend je hulp nodig! Zonder jou stopt het Bolívar Magazine. Word jij lid?

Aanbieding Bolívar Magazine 2018

In 2018 gaan er een aantal veranderingen plaatsvinden bij het Bolívar Magazine.

  • De naam Bolívar Magazine wordt veranderd in ‘Colombia Magazine’
  • De abonnementsprijzen veranderen. Deze worden goedkoper. Een jaarabonnement kost nu 45,99 en wordt nu 42, inclusief verzending (Het Colombia Magazine verschijnt ieder kwartaal)

Zoek je nog een leuk cadeau voor Sinterklaas, Kerst, verjaardagen, bruiloft of jubilea? Denk dan eens aan het Bolívar Magazine. Het magazine is verkrijgbaar in papieren vorm en digitaal.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten