Site pictogram Colombiaans.nl

Bier kopen bij de bank in Colombia

Bier-kopen-bij-de-bank-in-Colombia
globalsoccershop

Vanaf morgen kun je in Colombia bier bij de bank kopen. Niet heel letterlijk natuurlijk, maar het is nu al een ‘bijzonder’ Colombiaans initiatief te noemen. Het initiatief komt van Bavaria dat via het merk Poker dit jaar tot het ‘Jaar van het bevorderen van de vriendschap’ heeft uitgeroepen.

Bier kopen bij de bank

Klinkt heel grappig maar wat houdt dit precies in? Vanaf morgen is het mogelijk om zogenoemde chips te kopen. Dat doe je bij de “bank”, de BDA (Banco De Amistad) met geld. Je koopt dan chips die je vervolgens kunt inwisselen voor bier van Poker. Het idee dat ook wel ‘Friendship Bank-initiatief’ heet zal een looptijd hebben van 15 februari tot 15 april. Daarnaast zijn er duizenden prijzen te winnen.

Met bier bouwen aan een betere wereld

De vicepresident Marketing van het Duitse moederbedrijf Bavaria Thor Borresen zegt hierover: ‘Wij zijn dit initiatief van een “bierbank” gestart om onze grootste pijler van dit jaar na te streven, namelijk het bevorderen van vriendschap. Hier in Beieren zijn we ervan overtuigd dat we met vriendschap samen komen tot een betere wereld. Wij vinden “Vriendschap” een belangrijke kernwaarde voor de mensen in Colombia’.


De chips zijn te koop bij het BDA in het financiële district van Bogota. Bavaria wil benadrukken dat de BDA een commerciële promotie is en geen financiële entiteit.

Hoe het werk

Bekijk onderstaande afbeelding

Mobiele versie afsluiten