Site pictogram Colombiaans.nl

BeneFiesta voor Mocoa

globalsoccershop

Colombiaans.nl gaat samenwerken met Los Colombianos en Jairobernal.com om een benefietfeest te organiseren om zo geld in te zamelen voor de slachtoffers van Mocoa. We slaan de handen ineen om een zogenoemde ‘BeneFiesta Mocoa’ te organiseren.

Ja, je leest het goed. De instanties gaan samenwerken om er een mooi feest van te maken. Een benefietfeest. Alles wordt uit de kast getrokken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de stad Mocoa. Afgelopen weekend braken drie grote rivieren door die de stad volledig platlegde, met vele doden en gewonden waaronder veel kinderen tot gevolg. Ondertussen is er grote schaarse aan water, voeding en elektriciteit. Het Rode Kruis is samen met het leger en brandweer druk bezig om alles in goede banen te leiden.

Hoe kun je meehelpen?

Wij willen daar als Colombiaanse gemeenschap in Nederland onze steen aan bijdragen. Jij kan dat ook! Hoe? Heel eenvoudig! Je kunt vanuit je luie stoel doneren, maar ook gewoon naar ons feestje komen.
Wil je iets betekenen? Heb je een talent wat je wilt laten zien, horen of proeven? Kun je taartjes bakken, zingen, dansen of iets anders? Laat het ons weten!

Wat, wanneer en waar?

Facebook-evenementenpagina
Wanneer: zaterdag 29 april
Waar: Nader te bepalen. We zijn hier al heel druk mee bezig en wordt binnenkort bekend gemaakt
Tijd: Nader te bepalen
Organisatoren: Jairobernal.com, Los Colombianos en Colombiaans.nl

Wat gebeurt er met het geld?

Al het geld wordt gestort op het rekeningnummer van Los Colombianos. Vanuit daar wordt het overgemaakt naar het centrale rekeningnummer van Todo Colombia con Mocoa zelf. (Davivienda met rekeningnummer: 021666888). Het is vanuit Nederland niet mogelijk hier direct geld op te storten. Daarom willen we proberen om vanuit één centrale plaats geld te doneren voor Mocoa.

BeneFiesta voor Mocoa

Mobiele versie afsluiten