Site pictogram Colombiaans.nl

B.V. Kraanbedrijf BKF sponsort Colombian Vibes

B.V. Kraanbedrijf BKF sponsort Colombian Vibes
globalsoccershop

Colombian Vibes kan niet bestaan zonder jou, de bezoeker. Ook vrijwilligers, locatie en sponsoren zijn tot de levensaderen van dit event te rekenen. Sponsoren zijn nodig om de avond te voorzien van een feestelijke invulling. In de aankomende tijd besteden we aandacht aan onze hoofdsponsoren.
De vorige keer vertelden we je over EcoFique, Koffie Colombia, Colombian Taste en Avianca Benelux. Vandaag vertellen we je over B.V. Kraanbedrijf BKF.

B.V. Kraanbedrijf BKF verzorgt het betere hijswerk en speciale transporten in Noord- en Midden Nederland. Tevens verzorgen zij bergingen, machineverhuizingen en verhuur van draglineschotten en rijplaten. Ook verhuurt B.V. Kraanbedrijf BKF deze materialen.

Van Franeker tot Zwolle

BKF, zoals het bedrijf kortweg ook genoemd wordt, zette haar eerste kraan in werking in 1973. Door de toenemende bouwactiviteiten in de jaren ’70 zorgden voor een sterke groei in de bouwbranche. In die jaren van ontwikkeling is BKF uitgegroeid tot een professioneel dienstverlenend kraanverhuurbedrijf. Het hoofdkwartier begon ooit in Franeker, maar kent nu ook vestigingen in Emmeloord, Emmen, Heerhugowaard, Drachten, Zwolle en Groningen.

Dag & nacht

Het kraanbedrijf BKF kent zo’n 55 medewerkers en verricht hijswerk voor verschillende instellingen, overheden, bedrijven en particulieren. BKF beschikt over zo’n 40 mobiele hijskranen verdeeld over vier vestigingen en zijn altijd beschikbaar. Zowel dag en nacht.

Meer informatie

B.V. Kraanbedrijf BKF
Oostelijke Industrieweg 8
8801 JW Franeker
www.bkf.nl

Mobiele versie afsluiten