Site pictogram Colombiaans.nl

Aires Colombianos de zomer door

aires colombianos colombiaans.nl
globalsoccershop

De Colombiaanse dansgroep Aires Colombianos is op dit moment druk bezig hun agenda voor het aankomende seizoen op orde te brengen. Er staan een aantal optredens gepland en men weet nu ook Aires Colombianos regelmatig te vinden voor evenementen, bruiloften, feesten en culturele aangelegenheden. Ondertussen heeft de dansgroep danservaring in Nederland en België. En dat is nog niet alles!

Agenda Aires Colombianos

Waar treedt Aires Colombianos op? De aankomende tijd kun je ze gaan bewonderen op verschillende evenementen. Hieronder kun je zien wanneer Aires Colombianos zal optreden.

Agenda Aires Colombianos

14 mei – Rollende Keukens Amsterdam
15 mei – Rollende Keukens Amsterdam
28 mei – Wereldkinderendag Duinrell (Voor Route Colombia van SiG)
16 juli – Colombia Cultural
4 september – Mi Mundo

Daarnaast staat Aires Colombianos geboekt voor een aantal bruiloften in mei en augustus.

Aires Colombianos zoekt…blazers!

Het zou leuk zijn als de dansgroep nog groter kan groeien. Op dit moment dansen er ongeveer 12/13 mensen mee, maar meer dansers zijn meer dan welkom. Naast dansers is Aires Colombianos op zoek naar muzikanten. Er zijn op dit moment een aantal mensen die zich hiervoor hebben aangemeld en deze zijn druk bezig met ‘jammen’.

Aires Colombianos zoekt nog enkele “blazers” zoals klarinetspelers of trompettisten die de band willen komen versterken. De huidige bandleden hebben al een aantal keren met elkaar gerepeteerd. Bekijk de trainingsvideo met de band!

Aires Colombianos boeken? Doe dat nu!

Je leest het al, de dansgroep is in ontwikkeling en streeft naar gevarieerde dansen compleet begeleid met eigen band. Wil je bijdragen aan deze culturele, maatschappelijke en gezellige dansgroep, geef je dan op als danser of blazer.


Aires Colombianos op Rollende Keukens afgelopen weekend

Vind je het het leuker om Aires Colombianos te boeken? Doe dit dan snel! In juli zal de dansgroep een korte vakantie nemen. Wil je de dansgroep direct boeken, neem dan hieronder contact op. Je kunt een boeking in zowel Nederlands als Spaans doen.

Aires Colombianos danst op feesten, partijen, evenementen, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea en bruiloften. Maak jouw gelegenheid nog specialer met deze typisch folklorische Colombiaanse dansgroep. Aires Colombianos brengt leven in de brouwerij!

Mobiele versie afsluiten