Site pictogram Colombiaans.nl

3e Jungle Talk in teken van Colombia

nieuws uit colombia
globalsoccershop

De Nederlandse ambassadeur in Colombia, Robert van Ebden zal volgende week live vanuit Bogotá deelnemen aan de derde editie van Jungle Talk van Ideavelop.

Ideavelop organiseert van 28 tot 30 oktober een handelsmissie getiteld: ‘Production meets production’. Bij deze ‘Jungle Talk’ zullen Nederlandse telers en toeleveranciers met interesse in Colombia aan het woord komen.

[adrotate banner=”4”]

De bedoeling is om elkaar te versterken op elkaar zwakke punten en andere vormen van kennisdeling. Van Ebden zegt hierover: ‘Je zou kunnen zeggen dat alles wat goed gaat in de bloementeelt en afzet in Colombia, juist fout gaat in Nederland’. ‘Andersom kunt je zeggen dat Nederland op productieniveau voorop loopt, en Colombia op afzetgebied vooroploopt.’ ‘Dit soort kennis kunnen we uitwisselen’.

Volgende week dinsdag op 3 november zal er geëvalueerd worden met de deelnemers en dat wordt gedaan door middel van de ‘Jungle Talk’. Deze ‘Talk’ zal geleid worden door Ambassadeur Robert van Ebden live vanuit zijn ambassade in Bogotá.

[adrotate banner=”4”]

Het webinar is gratis toegankelijk.

Mobiele versie afsluiten